APARATE SI INSTRUMENTE MEDICALE

Categorii de produse
GO


Trimite

Fii primul care afla ofertele speciale

Descarcati CATALOGUL de PRODUSE MEDICALE in format pdf :

catalog

Oferta de pret

Atrauman® Ag - Pansament stratificat cu argint si impregnat cu unguent neutru (2)

 

Atrauman Ag este un pansament stratificat cu argint si impregnat cu unguent neutru, ce poate fi combinat cu diferite pansamente interactive absorbante. Atrauman Ag are un efect bactericid rapid, inhiband inmultirea germenilor din plaga.Grassolind® neutral - Tul din bumbac impregnat cu substanta grasa, pe baza de parafina (3)

Comprese din bumbac 100%, cu ochiuri largi, impregnate cu un unguent lipsit de substante active. Permeabile pentru secretii si aer, nu se lipesc de plaga. Sterile, ambalate individual.

 Hydrocoll® - Pansament cu hidrocoloid (7)

Hydrocoll este un pansament cu hidrocoloid, autoadeziv, cu proprietati absorbante. Prin absorbtia exudatului din plaga particulele de hidrocoloid se transforma in gel mentinand un mediu umed la nivelul plagii. Folia exterioara din poliuretan este impermeabila pentru germeni si lichide protejand plaga impotriva impuritatilor din exterior si permitand toaleta zilnica. Schimbul pansamentului se efectueaza atraumatic fara a lasa urme de gel in cavitatea plagii.Hydrotul® - Pansament hidroactiv impregnat cu unguent neutru (1)

Pansament hidroactiv impregnat cu unguent neutru pe baza de trigliceride, cu structura de fagure. Inmagazinate in masa de unguent, particulele de hidrocoloid absorb exsudatul din plaga transformandu-se in gel, asigurand astfel un mediu umed ce favorizeaza procesul de vindecare.PermaFoam® - Pansament hidroactiv din spuma poliuretanica tristratificata (2)

Pansament hidroactiv din spuma, cu un strat de acoperire permeabil pentru vapori de apa (din poliuretan). Absoarbe secretiile, germenii si resturile celulare si le fixeaza sigur, acestea ramanand legate in structura pansamentului si sub presiune.Sorbalgon® - Pansament hidroactiv din fibre de alginat de calciu. (3)

Sorbalgon este un pansament din fibre de alginat de calciu. La contactul cu secretiile din plaga fibrele de alginat se transforma intr-un gel vascos absorbant care leaga strans germenii din plaga. Asigura contactul intim cu baza plagii.TenderWet® HydroClean-72 - Pansament superabsorbant pentru curatarea plagii, din poliacrilat (3)

TenderWet  

HydroClean advance

 inmoaie si indeparteaza tesutul necrotic, reduce numarul de germeni din plaga si creaza un mediu optim pentru desfasurarea procesului de vindecare.Reclama Ta

STERILIZATOR DE AER CU LAMPA UV SI FILTRE

AlertPay

Spitalmob

Spitalmob


Visa Mastercard Galerie foto - Roportal Astazi.net
www.romedic.ro

powered by: mediafamily