APARATE SI INSTRUMENTE MEDICALE

Categorii de produse
GO


Trimite

Fii primul care afla ofertele speciale

Descarcati CATALOGUL de PRODUSE MEDICALE in format pdf :

catalog

Oferta de pret

Sterilizator de aer cu lampa UV si filtre CADOU : FILTRE SI TUB UV

Pre: 1,800.00 RON
Cod produs: Sterilizator de aer cu lampa UV si filtre
Produs: -

  Sterilizator de aer cu lampa UV si filtre

STERILIZATOR DE AER

 Se poate folosi in prezenta persoanelor !

- Pre-filtrul - aerul din camera trece mai intai prin Pre-filtrul lavabil ce retine eficient particule mari de praf, scame, par de animale si totodata prelungeste durata de viaÈ›a a filtrelor TRUE HEPA È™i Carbon Activ

- Filtrul HEPA reÈ›ine microparticulele de praf, acarieni, polen, spori de mucegai, bacterii È™i virusuri. Filtrul HEPA reÈ›ine particule de peste 0.25 microni într-o proporÈ›ie de peste 99,97%. 

- Filtrul de Carbon Activ neutralizeaza mirosurile neplăcute (fumul de È›igară, mirosul de mâncare etc.) precum si diversi compusi organici volatili. 

- Lampa UV-C (spectru de lumina 254 nm - spectrul germicid) distruge în mod eficient bacterii, virusuri, ciuperci sau mucegaiuri, în proporÈ›ie de 99,99%

-  Ionizare - aparatul emite ioni negativi care aderă la praful È™i particulele poluante aflate în suspensie prin aer, acestea devin mai grele È™i sunt aspirate mai uÈ™or de aparat. O cantitate mare de ioni negativi împrospătează aerul È™i ajută creierul să funcÈ›ioneze mai bine. Ionizarea este permanent activa la pornirea aparatului.

Controlul Sterilizatorului de aer

 

Aparatul este usor de setat cu ajutorul Panoului de Control Touch intuitiv. Display-ul ofera toate informatiile necesare cu ajutorul indicatorilor de stare, inclusiv calitatea aerului prin 4 leduri de stare pe baza numarului de particule PM2.5 masurate din aerul din incapere.  ROSU  -  Indicele PM2.5 > 300 ug/mc-- Calitatea aerului este foarte slabă

GALBEN Indicele PM2.5 este in intervalul 60-300 ug/m3,  - Calitatea aerului este moderată 

VERDE:  Indicele PM2.5 0-60 ug/m3. Calitatea aerului este bună. PuteÈ›i opri sau lasa aparatul sa funcÈ›ioneze pe treapta minimă pentru monitorizarea calității aerului.

 

Telecomanda: Aparatul vine dotat si cu o telecomanda care permite controlul purificatorului de la distanta


Funcțiile Sterilizatorului de aer

Timer:  poate fi programat să funcÈ›ioneze numarul de ore dorit. Aparatul se opreste singur atunci cand timpul setat s-a scurs. 

1.       Reglarea Vitezei Ventilatorului: In functie de gradul de poluare al aerului din incapere, poti alege una din cele 3 viteze de lucru. Purificatorul este prevăzut cu 3 trepte de viteză. Butonul Speed permite setarea vitezei ventilatorului pe una dintre cele 3 trepte ( I, II sau Turbo). Pe viteza Turbo, aparatul are nevoie de cateva minute pentru a ventila intreg aerul din incapere.  

2.       Modul Auto:  este suficient de inteligent sa detecteze calitatea aerului si sa isi regleze singur viteza ventilatorului. 

3.       FuncÈ›ia Sleep: Pentru durata noptii, poti lasa aparatul sa functioneze pe modul Sleep. Luminile display-ului se vor stinge si nu te vor deranja. .

4.       Lampă UV-C: Lampa UV-C se poate activa sau dezactiva

5.       Indicator Replace Filter: Indicatorul luminos atenÈ›ionează momentul în care filtrele au fost folosite pentru o anumita perioada de timp. Utiilizatorul trebuie sa verifice starea filtrelor si sa le inlocuiasca daca este cazul. 

  DE CE AVETI NEVOIE DE STERILIZATORUL DE AER ?

va ajuta sa :

1.       reduceti nivelul poluantilor veniti din exterior (pulberi, noxem praf de                                                                                 ciment, etc)

2.       scapati de praful din locuinta

3.       anhilati poluantii din interior (fum de mancare, fum de tigara, praf de hartie, agenti volatili, spori de mucegai, formaldehide

4.       scapati de efectul neplacut ala alergiilor (polen, praf, ambrozie sau alti agenti alergeni)

5.       sterilizati aerul din incapere gratie lampei UVC si stratului PCO

6.       scapati de par sau matreata de animale, acarieni, alte particule microcopice daunatoare sanatatii

Este util in cabinete medicale ,acasa, la birou, in sali de asteptare, saloane de infrumusetare si in orice alte spatii cu o suprafata de pana la 70 mp .

Ce înseamnă PCO (Oxidare fotocatalitică)? 

 

Procesul de oxidare fotocatalitică combină iradierea UV-C cu o substanță (catalizator) dioxid de titan (TiO2) care are ca rezultat o reacÈ›ie ce schimbă contaminanÈ›ii maligni în apă, dioxid de carbon È™i detritus. Pe măsură ce aerul ambiant trece prin filtre si ajunge în dreptul lămpii UV-C, microbii sunt „atacaÈ›i” de radicalii hidroxilici liberi È™i de ionii de superoxid (creaÈ›i de lumina UV È™i dioxid de titan) care îÈ™i rup structura celulară È™i distrug atât masa intracelulară cât È™i ADN-ul / Cromozomi HNA. Rezultatul este sub formă de molecule inofensive de apă, dioxidul de carbon È™i resturi. Procesul PCO îmbunătățeÈ™te, astfel, eficienÈ›a lămpii UV-C.Ce înseamnă CADR? 

CADR sau Clean Air Delivery Rate (Rata de livrare a aerului curat) descrie cantitatea de aer purificat (măsurat în picioare cubice pe minut sau CFM), carepoate fi furnizată de un purificator de aer într-o cameră.

Ce înseamnă TRUE HEPA? 

HEPA înseamnă High EfficiencyParticulate Air (eficiență ridicată pentru filtrarea particulelor din aer).Filtrele HEPA sunt cele mai eficiente filtre care pot fi găsite pe piață.Filtrul HEPA captează peste 99,97% din particulele cu dimensiunea de peste 0.3 microni din aerul care trece prin filtru.

Ce înseamnă Ionizare? 

Ionizarea este procesul prin care sunt generati ioni negativi care, ajunsi in aerul din incapere se "lipesc" de particulele poluante, facandu-le mai grele si mai usor de atras de purificator sau de curatat de pe suprafetele din casa. Poti afla mai multe despre ce este ionizarea, ce sunt ionii negativi si poztivi, care sunt beneficiile ionizarii pentru sanatate, din articolele noastre de pe blog. 

 

Ce sunt particulele PM2.5? 

Sunt particule din aer cu un diametru sub 2.5 microni (adică aprox. 3% din diametrul firului de păr). Aceste particule depășesc bariera gâtului È™i a nasului putând ajunge în plămâni sau chiar în sistemul circulator. Persoanele expuse pentru o perioadă îndelungată la particule PM2.5 sunt supuse unui risc crescut de boli pulmonare. Sunt o sursă declanÈ™atoare pentru astm, atacuri de inimă, bronÈ™ite sau alte boli respiratorii.

 

 

 

Specificații tehnice:

 • Recomandat pentru: Încăperi de până la 70M2
 • Nivelul Zgomotului: Treapta I: 39 dB,
 • Debit de aer: 595 m3/h
 • CADR: 420 m3/h
 • ConcentraÈ›ii de anion : 5 milioane
 • Temperatura ambientală de funcÈ›ionare: 0 ~ 40℃
 • Umiditatea ambientală de funcÈ›ionare: 30 ~ 90% RH
 • Tensiune la intrare: 220-240V AC / 50~60Hz
 • Putere Nominală 65W.
 • Intervale Timer: 1H, 2H ... 12H
 • Dimensiunile aparatului: 425*220*630mm
 • Greutate netă: 8 KG

Cantitate

Reclama Ta

STERILIZATOR DE AER CU LAMPA UV SI FILTRE

AlertPay

Spitalmob

Spitalmob


Visa Mastercard Galerie foto - Roportal Astazi.net
www.romedic.ro

powered by: mediafamily